ليلي20

كاربر جديد
  • تعداد ارسال ها

    31
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  1. مواد لازم: پاستای خام: ۳پیمانه کره: ۲قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون استخوان پخته و تکه شده: ۵۰۰گرم سیر تازه خرد شده: ۲قاشق مرباخوری نمک و فلفل: به اندازه کافی آب مرغ: یک پیمانه خامه: نصف پیمانه نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری نخود آب پز شده: یک پیمانه گوجه فرنگی نصف شده: یک پیمانه برگ های ریحان خرد شده: یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان: نصف پیمانه طرز تهیه: پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه بپزید. آن را روی حرارت کم، گرم نگه دارید. کره را روی حرارت آب کنید، سیر و تکه های مرغ را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا بپزد و طلایی رنگ شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید. آب مرغ، خامه و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط و به مواد مرغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط پخت را ادامه دهید تا مواد غلیظ شود. پاستا، نخود، گوجه فرنگی و ریحان را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. روی پاستا، پنیر پارمیزان بریزید و بلافاصله سرو کنید گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  2. مواد لازم: قارچ نصف شده: ۲ پیمانه سیب زمینی آب پز شده: ۲ پیمانه پیاز خرد شده: یک پیمانه سیر له شده: ۲ حبه میخک: ۲ عدد نمک و فلفل: به اندازه کافی طرز تهیه: پیاز را در کمی روغن تفت دهید. پس از نرم و کمی طلایی شدن، سیر و میخک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود. نمک و فلفل و سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید. در این مرحله قارچ را اضافه کنید، کمی تفت دهید و بگذارید با آب خود روی حرارت پایین بپزد. این خوراک را می توان با نان سرو کرد. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  3. مواد لازم: سیب زمینی متوسط - ۴عدد آردنخود - یک پیمانه رازیانه - یک قاشق چای خوری پودر فلفل - یک یا نصف قاشق چای خوری کنجد - یک قاشق مرباخوری نمک - کمی روغن - یک پیمانه برای سرخ کردن آب - نصف پیمانه برگ شنبلیله خرد شده - یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست کنید و حلقه حلقه برش نازک بزنید و در آب خیس کنید. آب و آرد نخود را طوری هم بزنید که غلظت خامه شل را پیدا کند. رازیانه، پودرفلفل، کنجد، نمک و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و هر بار یک عدد از برش ها را در مایه تهیه شده بغلتانید و در روغن سرخ کنید. فلافل را داغ، داغ با سس موردنظر سرو کنید گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  4. مواد لازم: برنجک و گندمک یکی از تنقلات باارزش است که می توان آن را به جای بسیاری از تنقلات ناسالم در اختیار کودکان قرار داد. اگرچه ممکن است نمونه های آماده شده آن در بازار موجود باشد اما توصیه می کنیم که مادران آن را به صورت بهداشتی در منزل تهیه کنند. تهیه گندمک: برای تهیه گندمک ابتدا باید مغز آن پخته شود. در مرحله بعد گندم پخته شده را آبکش کنید ( با آب سرد شست و شو دهید تا نشاسته آن گرفته شود) و در سبد تمیز بریزید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. در مرحله آخر مقداری روغن در ظرف مناسب بریزید و گندم های خشک شده در صافی فلزی را در روغن تفت دهید و در صورت دلخواه کمی شکر یا نمک به آن اضافه کنید. تهیه برنجک: برای تهیه برنجک ابتدا آن را در آب خیس کنید؛ سپس به حالت زمانی که برنج دمی تهیه می کنید، آن را همراه کمی آب بپزید و قبل از این که آب آن کاملا خشک شود آن را در صافی بریزید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود. سپس در ظرف مناسب کمی روغن بریزید و برنج های خشک شده را کم کم در صافی فلزی مناسب بریزید و داخل روغن قرار دهید تا پف کند. سپس برنج های پف کرده را روی دستمال آشپزخانه برگردانید تا روغن اضافه آن گرفته شود. این کار را ادامه دهید تا برنج تمام شود. در ظرف دیگر شکر و آب را به جوش بیاورید تا شربت غلیظ شود کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. برنج ها را با شیره مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و پخش کنید. بعد از این که کمی سرد شد آن را با چاقو برش بزنید. البته بعضی افراد برای تهیه برنجک و برنج بو داده از شیر استفاده می کنند و برنج را به مدت ۲۴ساعت در شیر خیس و سپس شیر آن را خالی می کنند و بعد از شست و شو در روغن سرخ می کنند. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  5. مواد لازم : سیب زمینی آبپز : ۶۰۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم مواد لازم برای داخل کتلت : گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم جعفری خورد شده : چند شاخه پیاز : ۱ عدد رب : ۱ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،ادویه ی گوشت : به میزان لازم طرز تهیه : سیب زمینی ها رو بشورید و داخل قابلمه ای آب بریزید و بذارید تا آبپز بشه. پیاز رو خورد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید و سرخش کنید،زردچوبه رو بهش اضافه کنید و تفتشون بدید. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید،ادویه ی گوشت و فلفل رو بهش اضافه کنید.جعفری خورد شده رو هم بهش اضافه کنید و کمی تفتش بدید. رب رو با مقداری آبجوش رقیق کنید و به مایع گوشت اضافه کنید،صبر کنید تا آب گوشت بخار بشه و بعد یه تفت کوچولوی دیگه بدید. مواد رو بذارید کنار تا خنک بشه و روغن اضافش بره. صبر کنید سیب زمینی ها خنک بشن و بعد اونها رو پوست کنده و رنده کنید،تخم مرغ و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و با دست ورز بدید.حالت خمیری پیدا میکنه. حالا از سیب زمینی ها بردارید و کف دستتون پهن کنید،مقداری از مخلوط گوشت روش بذارید،دوباره از سیب زمینی ها بردارید و کف دست پهنش کنید و روی مخلوط گوشتتون بذارید. کتلت رو به هر شکلی که دوست دارید توی دستتون شکلش بدید، فشارش بدید تا بهم بچسبه،ولی مواظب باشید مواد میانیش بیرون نزنه ،(حالا اگه دوست دارید میتونید تو پودر سوخاری و یا نون آرد شده بغلتونید، من این کارو نکردم) و بعد توی روغن سرخش کنید. هر بار که سیب زمینی رو توی دستتون پهن میکنید دستتون رو تمیز کنید تا مواد به دستتون نچسبه. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  6. مواد لازم: پاستا- یک بسته کره- ۳ قاشق غذاخوری ماست- ۲ پیمانه سیر رنده شده- ۴ حبه نمک- یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده- ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و آب کش کنید. نمک و سیر را با هم مخلوط کنید. ماست را کمی حرارت دهید، مخلوط سیر و نمک را به آن اضافه کنید. پاستای آب کش شده را با آب سرد بشویید، سپس با کره تفت دهید و بعد از آن به سس ماست اضافه کنید. پاستای آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و با جعفری و گردو تزیین کنید. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  7. ● مواد لازم ▪ مرغ تمیز کرد ه و شکم خالی؛ 1/5 کیلوگرم ▪ ماست چکید ه؛ یک کیلوگرم ▪ زعفران سایید ه؛ یک قاشق مرباخوری ▪ خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته؛ یک لیوان (خلالها را باید سه تا چهار مرتبه، هر د فعه به مد ت یک ربع بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود ) ▪ پیاز سرخ کرد ه؛ ۳ عد د ▪ نمک و فلفل؛ به مقد ار لازم ● طرز تهیه مرغ تمیز کرد ه را با پیاز سرخ شد ه و کمی نمک و د و لیوان آب می گذاریم بپزد ، به طوری که بعد از پخته شد ن کمی آب د اشته باشد و بعد زعفران سایید ه و نمک و فلفل و خلال تلخی گرفته را به آن اضافه می کنیم. چند جوش که زد ، مرغ را خارج می کنیم و تکه تکه می کنیم. سپس حرارت خورش را کم می کنیم. ماست را خوب بهم می زنیم تا صاف شود و آن را د ر خورش می ریزیم، ولی خورش بعد از ریختن ماست نباید بجوشد . کافی است که ماست کمی گرم شود که مرغ ها را د ر ظرف قرار د هیم و خورش را روی آن می ریزیم. این خورش را با گوشت هم می توان تهیه کرد . گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  8. ● مواد لازم : ▪ گوشت بدون استخوان ▪ سبزی ( تره – جعفری کمی اسفناج – شنبلیله ) ▪ پیاز ▪ لوبیا قرمز ▪ لیمو امانی ▪ گرد لیمو ▪ روغن ▪ نمک و فلفل ▪ ادویه ● طرز تهیه: ـ لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید . ـ سبزی را شسته و کاملأ خشک کرده و آن را خرد نمائید . ـ سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود . ـ لوبیا را در آبکش بریزید و بگذارید که آب آن برود و در کمی روغن تفت دهید . ـ گوشت را به قطعات سه×سه سانتیمتری خرد نمائید . ـ پیاز را خلال و تفت دهید تا طلایی شود ، سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفـت دهید تا اینکه آب گوشت کشیده شود . گـ وشت – پیاز – لوبیا – سبزی و ادویه را در ظرفی مناسب ریخته و شش پیمانه آب روی آن بریزید . ـ خورشت باید با حرارت ملایم پخته شود . ـ زمانی که گوشت نیمه پز شد لیموعمانی را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید . ـ در اواخر پخت نمک – فلفل – گرد لیمو را اضافه کنید . ( گرد لیمو در صورت نیاز اضافه شود ). گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  9. اگر به شهرهای جنوبی ایران سفر کرده باشید، حتما یک روز از شما با خورش بامیه پذیرایی کرده اند امروز در ستون «آشپز بانو» به شما طرز تهیه این خورش را آموزش می دهیم. ● مواد اولیه: روغن مایع: ۷۰ گرم ▪ پیاز: یک عدد ▪ گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم ▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری ▪ فلفل: نصف قاشق چایخوری ▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری ▪ لیمو عمانی: ۴ عدد ▪ نمک: یک قاشق چایخوری ▪ بامیه: ۵۰۰ گرم ▪ زعفران: یک قاشق چایخوری ● طرز تهیه: روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن ۵ دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی و گوشت را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب را افزوده و یکی، دو ساعت حرارت دهید. لیمو عمانی را اضافه کنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا به خوبی جا بیفتد. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  10. ● مواد لازم: ▪ لپه آب پز شده یک چهارم لیوان ▪ شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان ▪ زیره نصف قاشق مرباخوری ▪ پیاز خرد شده یک چهارم لیوان ▪ سیر رنده شده ۲ حبه ▪ فلفل سبز خرد شده ۲ عدد ▪ زردچوبه نصف قاشق مرباخوری ▪ آرد نخود یک قاشق مرباخوری ▪ روغن ۲ قاشق مرباخوری ▪ نمک و فلفل به میزان کافی ● طرز تهیه: ▪ روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. ▪ پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. ▪ در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. ▪ آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود. ▪ این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  11. ● مواد لازم ▪ گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم، ▪ به: ۲ عدد متوسط، ▪ آلوبخارا: ۱۰ تا ۱۲ عدد، ▪ پیاز: یک عدد متوسط، ▪ شکر: یک قاشق سوپ خوری، ▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری، ▪ زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری، ▪ زردچوبه: یک قاشق چای خوری، ▪ روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم. ● طرز تهیه ابتدا به ها را بشویید و پس از پوست کندن به صورت هلالی برش دهید سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و به ها را سرخ کنید.آلوبخاراها را هم بشویید و داخل کاسه کوچک حاوی آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید. گوشت را هم بشویید و به قطعات مناسب خرد کنید.پیاز را هم پوست و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید.سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، پیازها را در آن سرخ کنید، هنگام سرخ شدن پیاز زردچوبه و گوشت را اضافه و همراه با پیاز تفت دهید. سپس پودر زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط و مقداری آب جوشیده در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. قبل از پخت کامل گوشت، آلوهای خیس شده را از آب خارج کنید و داخل قابلمه بریزید تا با گوشت به طور کامل بپزد. سپس به های سرخ شده را همراه با شکر به مواد اضافه کنید، در مرحله پایانی ابتدا رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و به مواد داخل قابلمه بیفزایید. شعله را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  12. ● مواد لازم : ▪ قارچ؛ ۱۰۰ گرم ▪ فلفل د لمه ای؛ ۱۰۰ گرم ▪ مرغ خرد شد ه؛ ۵۰۰ گرم ▪ رب گوجه فرنگی؛ به مقد ار لازم ▪ پنیر پیتزا؛ ۱۰۰ گرم ▪ کره؛ به مقد ار لازم ▪ آب؛ به مقد ار لازم ▪ فلفل، د ارچین، پود ر آویشن، نمک؛ به مقد ار لازم ▪ جعفری خرد شد ه؛ ۱۰۰ گرم ▪ آبلیمو؛ به مقد ار لازم ● روش پخت: قارچ و فلفل را خرد کرد ه و د ر کره تفت می د هیم. مرغ خرد شد ه را به آن اضافه کرد ه و تفت می د هیم. رب، نمک، فلفل، پود ر آویشن و د ارچین را به آن اضافه کرد ه و تفت می د هیم. بعد آب را به آن اضافه کرد ه و می گذاریم تا خوب جا بیفتد . سپس پنیر را رند ه کرد ه و با جعفری خرد شد ه به آن اضافه می کنیم و از آبلیمو نیز برای چاشنی غذا استفاد ه می کنیم. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  13. ● مواد لازم: ▪ گوشت: ۴۰۰ گرم ▪ بامیه: ۳۰۰ گرم ▪ بادمجان: ۱۰ عدد ▪ گوجه فرنگی: ۵ عدد ▪ پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری ▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری ▪ آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری ▪ نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم ● طرز تهیه بامیه ها را تمیز بشویید و ساقه سر بامیه را به حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می شود و باعث بد طعم شدن خورش می شود. بادمجان ها را پوست و سرخ می کنیم. گوشت را خرد می کنیم و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب می گذاریم بپزد. بامیه ها را در تابه می چینیم و گوشت پخته شده به همر اه آب گوشت و یک قاشق رب را در آن می ریزیم و می گذاریم بامیه ها کمی بپزند. سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و گوجه فرنگی را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان ها می چینیم و می گذاریم خورش جا بیفتد. در انتهای پخت، آبغوره را به خورش اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش آن را بر می داریم. ● نکات: ▪ بامیه هایی که برای خورش انتخاب می کنید بهتر است ریز باشد. ▪ بعضی ها بامیه را هم سرخ می کنند و هم زمان با بادمجان ها در تابه می چینند. ▪ اگر بامیه ها و بادمجان ها را هم زمان با هم در تابه بچینید، بادمجان ها کمی له می شود. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  14. ▪ مواد لازم: گوشت خرد کرده: نیم کیلو پیاز ساطوری: ۱عدد هویج فندقی: ۵- ۶ عدد لوبیا سبز خرد کرده بند انگشتی: ۳۰۰ گرم رب گوجه: ۲ -۳ قاشق غذا خوری روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم ▪ طرز تهیه : ۳- ۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و ۵- ۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲- ۳ چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید .شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
  15. ● مواد لازم: ▪ گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم ▪ لپه: ۱۵۰ گرم ▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم ▪ آلو خشک: ۲۰۰ گرم ▪ پیاز : ۱۰۰ گرم ▪ رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری ▪ لیمو عمانی : سه عدد ▪ زردچوبه و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری ▪ نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم ● طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. آن گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می افزاییم. به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد. پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می ریزیم. سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با آلو می جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا