admin

طرز تهیه سس پنیری مخصوص ساندویچ و اسنک

پست های پیشنهاد شده

 

 
پودر سیر نصف قاشق مرباخوری فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم خامه (پرچرب) نصف لیوان کره 1قاشق غذاخوری آرد 1قاشق غذاخوری پنیر چدار (رنده شده) 1لیوان
 
063742143819245102a.jpg

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,سس هات داگ,سس ساندویچ,سس پنیری,سس خوشمزه,سس

 

طرز تهیه :

ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید(کره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.

خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.

پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

 

نکات:

1)توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد.

2)این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنکهای مختلف است.

3)در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه کنید.

4)اگر از رنگ سس راضی نیستید کمی زعفران آبکرده هم به آن اضافه کنید.

5)بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یک هفته داخل ظرف درداری نگهداری کرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم کرد.

6)توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود.

نوش جان

 

آكا ايران

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری