adeleh66

طرز تهیه مسقطی شیرازی (برشی)

پست های پیشنهاد شده

       

%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C-%D8%B4%DB مسقطی نوعی شیرینی برشی و از سوغاتی های چند شهر ایران مانند بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است.

بازدید : 437 نفر

 مواد لازم مسقطی شیرازی

نشاسته :  نصف پیمانه

آب : 5/7 پیمانه

شکر :  3پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

خلال بادام : به مقدار لازم

خلال پسته : به مقدار لازم                

زعفران آب کرده: به مقدار لازم

گلاب :4 قاشق غذاخوری

هل : به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی شیرازی

ابتدا نشاسته را با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 5/5 پیمانه آب باقیمانده را با 2 پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش می ریزیم و دایم هم می زنیم تا غلظت فرنی را بدست آورد، بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم. 2 ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و بعد از گذشت 2 ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.

%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C-%D8%B4%DB

20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود، سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل آن ریخته می گذاریم تا سرد شود، بعد برش می دهیم.

اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.

نکته: این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.

این مطلب مفید بود ؟ like.png 5   dlike.png 0
%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C-%D8%B4%DBطرز تهیه مسقطی شیرازی (برشی)
5 5
زمان آماده سازی: 0 دقیقه زمان پحت : 240 دقیقه
منبع : ماهنامه آشپزی ملل/ ش

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری